Wijk Bedrijventerrein Vossenberg

Bedrijventerrein Vossenberg is een wijk in de gemeente Tilburg. De wijk Bedrijventerrein Vossenberg heeft 100 inwoners waarvan 60 mannen en 40 vrouwen. Er wonen in Bedrijventerrein Vossenberg 5 kinderen onder de zestien jaar en 30 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 20 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 608 km² waarvan 589 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze wijk betiteld worden als weinig stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze wijk wonen 45 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 40 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 20 welke zijn gescheiden waarvan er 5 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De wijk Bedrijventerrein Vossenberg heeft een totale woningvoorraad van 43 waarvan 98 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 81 procent koopwoningen de overige 19 procent huurwoningen. Tot slot heeft 93 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 7 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Inkomen

Van alle inwoners in deze wijk hebben 100 een inkomen.

Voorzieningen

In de wijk is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk km, grote supermarkt 2,20 km, kinderdagverblijf 2,70 km en tot slot de afstand tot school 2,00 km.


Naam
Bedrijventerrein Vossenberg
Gemeente
Tilburg

Buurten in Bedrijventerrein Vossenberg


Bedrijventerrein AlbionBedrijventerrein VossenbergBedrijventerrein Vossenberg PDVBedrijventerrein Vossenberg SchegBedrijventerrein Vossenberg Scheg OostBedrijventerrein Vossenberg West IBedrijventerrein Vossenberg West II