Wijk Bedrijventerrein Kraaiven

Bedrijventerrein Kraaiven is een wijk in de gemeente Tilburg. De wijk Bedrijventerrein Kraaiven heeft 40 inwoners waarvan 25 mannen en 15 vrouwen. Van deze inwoners zijn in totaal 30 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 378 km² waarvan 372 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze wijk betiteld worden als weinig stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze wijk wonen 15 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 20 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 5 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De wijk Bedrijventerrein Kraaiven heeft een totale woningvoorraad van 25 waarvan 56 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 44 procent koopwoningen de overige 56 procent huurwoningen. Tot slot heeft 96 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 4 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Voorzieningen

In de wijk is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk km, grote supermarkt 2,10 km, kinderdagverblijf 2,00 km en tot slot de afstand tot school 1,80 km.


Naam
Bedrijventerrein Kraaiven
Gemeente
Tilburg

Buurten in Bedrijventerrein Kraaiven


Bedrijventerrein KraaivenBedrijventerrein Kraaiven PDVBedrijventerrein Kraaiven WestBuitengebied Kraaiven Oost