Landelijk gebied Oost-Souburg in Oost-Souburg

Landelijk gebied Oost-Souburg is een buurt in de wijk Oost-Souburg. De buurt Landelijk gebied Oost-Souburg heeft 5 inwoners waarvan 5 mannen en 0 vrouwen. Ze heeft een totale opvervlakte van 44 km² waarvan 43 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als weinig stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 5 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 5 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 0 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Landelijk gebied Oost-Souburg heeft een totale woningvoorraad van 4 waarvan 93 procent is bewoond. De gemiddelde woningwaarde in deze buurt is 305.000 euro. Van de totale wonningvoorraad zijn 88 procent koopwoningen de overige 12 procent huurwoningen. Tot slot heeft 7 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 93 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 1,50 km, grote supermarkt 1,20 km, kinderdagverblijf 0,20 km en tot slot de afstand tot school 0,20 km.


Naam
Landelijk gebied Oost-Souburg
Wijk
Oost-Souburg
Gemeente
Vlissingen