Verspreide huizen Loozen in Loozen

Verspreide huizen Loozen is een buurt in de wijk Loozen. De buurt Verspreide huizen Loozen heeft 185 inwoners waarvan 95 mannen en 90 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen Loozen 30 kinderen onder de zestien jaar en 40 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 5 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 477 km² waarvan 457 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 85 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 90 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 5 welke zijn gescheiden waarvan er 0 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen Loozen heeft een totale woningvoorraad van 69 waarvan 93 procent is bewoond. De gemiddelde woningwaarde in deze buurt is 269.000 euro. Van de totale wonningvoorraad zijn 87 procent koopwoningen de overige 13 procent huurwoningen. Tot slot heeft 87 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 13 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Inkomen

Van alle inwoners in deze buurt hebben 200 een inkomen.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk km, grote supermarkt 2,90 km, kinderdagverblijf 2,70 km en tot slot de afstand tot school 1,40 km.


Naam
Verspreide huizen Loozen
Wijk
Loozen
Gemeente
Hardenberg