Verspreide huizen Bronnegerveen in Wijk 04 Bronnegerveen

Verspreide huizen Bronnegerveen is een buurt in de wijk Wijk 04 Bronnegerveen. De buurt Verspreide huizen Bronnegerveen heeft 80 inwoners waarvan 40 mannen en 40 vrouwen. Er wonen in Verspreide huizen Bronnegerveen 10 kinderen onder de zestien jaar en 15 ouderen van 65 jaar of ouder. Van deze inwoners zijn in totaal 10 inwoners met tenminste één ouder welke in het buitenland is geboren. Ze heeft een totale opvervlakte van 709 km² waarvan 703 km² land is en de rest bestaat uit water. Op grond van de omgevingsadressendichtheid mag deze buurt betiteld worden als niet stedelijk.

Burgelijkestaat

In deze buurt wonen 25 personen welke nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Daarnaast zijn er 40 personen welke dit wel zijn aangegaan en dit nog steeds zijn. In totaal zijn er 5 welke zijn gescheiden waarvan er 5 zijn gescheiden door overlijden van de partner.

Woningen

De buurt Verspreide huizen Bronnegerveen heeft een totale woningvoorraad van 33 waarvan 97 procent is bewoond. Van de totale wonningvoorraad zijn 94 procent koopwoningen de overige 6 procent huurwoningen. Tot slot heeft 97 procent een bouwjaar van voor 2000 en de overige 3 procent van de woningen zijn in 2000 of later gebouwd.

Inkomen

Van alle inwoners in deze buurt hebben 100 een inkomen.

Voorzieningen

In de buurt is de gemiddelde afstand naar een huisartsenpraktijk 4,20 km, grote supermarkt 4,40 km, kinderdagverblijf 4,20 km en tot slot de afstand tot school 3,10 km.


Naam
Verspreide huizen Bronnegerveen
Wijk
Wijk 04 Bronnegerveen
Gemeente
Borger-Odoorn